Xiaomi Mijia Roborock Sweep One S55 robotporszívó, fekete

Kód: R0019
Nincs értékelés
Márka: Xiaomi
152 000 Ft
Vypredané

Xiaomi Mijia Roborock S55 Mi Robot - Robotporszívó (fekete) v2.0 ismertető

Számolj le a porszívózás kellemetlenségeivel egyszer és mindenkorra! A Xiaomi robotporszívója könnyen hordozható és okos eszköz, amely magától tájékozódik a lakásban, 360 fokban feltérképezi azt, és önállóan takarít. Különleges tervezésének köszönhetően hatékonyan tisztít, és beépített, könnyen üríthető tartályával, a folyadékokkal is megbirkózik. Motorját speciális dizájn védi a berepülő portól és szőrszálaktól. Erős kerekeivel akár 2 cm magas tárgyakon, küszöbökön is képes áthaladni. Alacsony zajjal dolgozik, különleges szűrői és borítása pedig vízálló, így könnyen cserélhető és tisztítható.

 • Teljesen önműködő robotporszívó.
 • 13 szenzor, 360 fokos tájékozódás.
 • Hatékony tisztítás, beépített víztartály.
 • 5200 mAh akkumulátor (2.5 órás üzemidő).
 • Xiaomi MiJia app kompatibilitás.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 • Robotporszívó felmosó funkcióval és Wi-Fi támogatással. Zónás tisztítás, távirányítás és 4 fokozatú porszívózás.
 • A porszívó angol nyelven kommunikál.
 • Lítium-ion akkumulátor 5 200 mAh kapacitással
 • Egy feltöltéssel akár egy kb. 250 m2 területet is megtisztít.
 • Teljesítménye 58 W
 • Portartály űrtartalma 420 ml.
 • Méretei 353 × 350 × 96,5 mm
 • Súlya kb 3,5 kg

Teljes fejlesztés 4 kategóriában

 • Fejlesztett söprés + felmosás teljesítménye
 • Okosabb zónás tisztítás
 • Az akadályok könnyebb leküzdése
 • Érzékenyebb szenzorok

Először felporszívóz, majd feltöröl a tisztább otthon érdekében

Roborock Robotiv Vacuum Cleaner kombinálja a porszívózást és a feltörlést

A víztartály a botanikus biomimetika filozófiájára épül, és a mikroszálas felmosó segítségével megkönnyíti az otthon tisztítását.

Botanikusan biomimetikus nedves felmosó rendszer.

Egyenletes vízadagolás a felmosás során – a víz tétlen állapotban sem szivárog

A nedves felmosórendszer új kialakítását a fák gyökereinek szűrése, a felmosót pedig a levelek ihlették. A víz adagolását 45–60 percig is képes szabályozni a nedves felmosás során. Víz adagolása a felmosás közben. Az adagolás kikapcsol mihelyt a Roborock Robotiv Vacuum Cleaner befejezi a felmosást.

Botanikus biomimetikus szűrő

Stabil vízáramlás a szennyeződések szűrésével.

A víztartályt és a felmosót a nagyon pontos botanikus biomimetikus szűrő köti össze. A szűrő a kapilláris elv alapján automatikusan elnyeli a vizet, hogy a szövet elegendő nedvességet tartalmazzon, közben meg is tisztítja a vizet, hogy megelőzze a kivezetőnyílás eldugulását. A moduláris konstrukció elősegíti a könnyű kiszerelést és cserét.

Tökéletesen illeszkedik

Felmosó, amely szegélyek nélkül is illeszkedik a padlóra.

A széleken lévő maximális rögzítésű szerkezet ott használatos,, ahol az anyag és a víztartály érintkeznek, így az anyag tökéletesen illeszkedik a tartályhoz, így kiküszöböli a felületlen tökéletlen lefedését, amely általános használat során hatással van a tisztítási eredményre.

Lelki nyugalom

Könnyen beszerelhető, kiboríthatatlan víztartály.

A botanikailag biomimetikus víztartály egyszerűen eltávolítható, fiók formájú. Egyszerűen az alsó Roborock Robotiv Vacuum Cleaner-be helyezhető anélkül, hogy forgatnod kéne az eszközt.

Lézeres szkennelés a térkép kialakításához. Tervezett útvonal a tervezett tisztításhoz

Teljes lefedés a teljeskörű tisztítás érdekében, Nagy hatékonyság a gyors tisztítás érdekében, Tervezés hang segítségével a megfelelő tisztítás érdekében.

A nagy pontosságú LDS lézeres érzékelő 5 × 360 °/ másodperc sebességgel képes feltérképezni a helyiséget a távolságot illető információ érdekében, amely ezt követően az SLAM algoritmus segítségével lesz kiszámítva a valós idejű térkép elkészítése érdekében. A térkép alapján megtervezésre kerül a tisztítás útvonal, amely először a széleken, aztán Z alakban fog haladni a teljes tisztítás érdekében.

Saját tisztítási terület

Akár egy helyiséget, akár több helyiséget vagy kis területet szeretnél tisztítani, elegendő a tisztító keretet az alkalmazásban lévő térképre húznod, és beállítani a tisztítási területet.

Rugalmas és egyszerű, akárcsak egy játékban

Az alkalmazásban lévő térképre való kattintással elküldöd az utasítást, így a tisztító a végállomáshoz mehet, majd úgy tervezheti meg a tisztítási útvonalat, hogy kikerülje az akadályokat. Térkép nélkül? Elegendő beállítani a kívánt végállomást, majd a tisztító valós idejű térképet készít mozgás közben.

Vákuum ciklon 3D tisztítórendszer

A hatékony magasnyomású ventilátor ciklonként működik a magas szívás érdekében, a lebegő fő kefe padlóhoz alkalmas, valamint a tömített sima légvezeték állandó szívást biztosít. Az oldalsó kefékkel és a gördülőkefékkel együtt a padló vízszintes és a függőleges tisztítás is be van biztosítva. Így még ha mezítláb is fogsz a talajon járni, nem fogsz port vagy koszt érezni.

Könnyedén megküzd akár a 2 cm magas akadályokkal is

Semmi nem állíthatja meg a tisztításban.

Intelligens szőnyegészlelés az automatikus tisztítás érdekében nyomás alatt

Az eszköz automatikusan észleli a szőnyeget, majd bekapcsolja a maximális szívóerőt és kitisztítja azt. A szőnyeg kitisztítását követően automatikusan visszaállítja a normál szívóerőt.

Mosható szűrő az egyszerű tisztítás érdekében

Az E11 típusú szűrő vízálló teflon bevonattal ellátott, a szűrő 95 %-os hatékonysága akár egy éven át megőrizhető normál használat mellett. A por és a piszkos csövek vízzel tisztíthatóak, amely megkönnyíti a tisztítást.

Csodás design összegabalyodás nélkül

A fő kefe, az oldalsó kefe és a minden irányban mozgó kerekek kialakításuknak köszönhetően nem gabalyodnak össze, megakadályozzák a hajszálak tisztítóba vagy motorba való bejutását, amely következtében károsodhat a motor, vagy kifolyhat a víz. A szőrszálak eltávolítása érdekében az tisztító része egy csőr alakú eszköz.

Gondos tervezés a csendesebb működés érdekében

A ház csendesebb tisztítása.

A teljesen felszerelt tömített alátétek tökéletesen dolgoznak egy különlegesen kifejlesztett szűrővel, így optimálisan csökkentik a zajt.

A tisztítástól a szoftver aktualizációjáig

Bármit is szeretnél, a porszívó megteszi azt Állapot

 • Jelenítsd meg a térképet vagy a porszívó útvonalát valós időben

Távvezérlés

 • Vezéreld a porszívót távvezérlővel, küldd például a dokkolóállomásra, még akkor is, ha nem vagy otthon

Tisztítási idő

 • Állítsd be az időzítőt, hogy a porszívó rendszeresen dolgozzon, például amikor dolgozol, hogy tiszta lakásba érkezz haza

Szoftverfrissítés

 • Frissítsd a szoftveredet. A legújabb frissítéseknek hála folyton új és új optimalizált tisztító algoritmusokhoz juthatsz

A kiváló töltési technológia készenléti módot is biztosít

Új infravörös dokkoló töltőállomás

 • Az elöl kibocsátott infravörös jel akár 4 méteres hatótávolsággal bír, így lehetővé teszi a dokkolóállomás számára a nagy hatókörű és pontos mérést
 • A dokkolóállomás túláram, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel ellátott.
 • A 20V-os tápellátás ártalmatlan az emberre és a háziállatokra is.

Teljesen automatizált

Intelligens útvonaltervezés még nagyobb házak esetében is. A tisztítást követően a porszívó automatikusan visszatér a dokkolóállomásra, hogy teljesen feltöltődjön és készen álljon az újabb tisztításra. Amennyiben a porszívó lemerül tisztítás közben, visszatér a dokkolóállomásra, ahol feltöltődik, majd ott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta.

Új töltési módszer

Intelligens érzékelés a nagy pontosságú töltés érdekében

Az LDS lézeres érzékelőnek hála a porszívó feltérképezi az egész környezetet, amennyiben lemerül, képes egyedül visszatérni a dokkolóállomásra anélkül, hogy bármibe beleütközne.

Robusztus és moduláris kialakítás a kiváló tartósság érdekében

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Xiaomi
Garancia: 2 év