iRobot Braava 390 Turbo

Kód: B390045
Nincs értékelés
Márka: iRobot
109 990 Ft –18 % 89 700 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
26.10.2021

A padlótörlő robotok topmodellje. Kemény padlófelületek takarítására alkalmas, turbótöltővel és 2-2 száraz és nedves mikroszálas törlőkendővel ellátott ragyogó fehér padlótörlő robot. Az iRobot Braava 390T padlótörlő robot 2-2 nedves és száraz törlésre alkalmas mikroszálas kendő segítségével törli a kemény padlófelületeket nap mint nap ragyogó tisztára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A padlótörlő robotok topmodellje. Kemény padlófelületek takarítására alkalmas, turbótöltővel és 2-2 száraz és nedves mikroszálas törlőkendővel ellátott ragyogó fehér padlótörlő robot. Az iRobot Braava 390T padlótörlő robot 2-2 nedves és száraz törlésre alkalmas mikroszálas kendő segítségével törli a kemény padlófelületeket nap mint nap ragyogó tisztára.

A Braava 390 Turbo legfőbb előnyei

 • Nagyon halk takarítás
 • Hatékony mikroszálas törlőruhák
 • Egyszerű törlőruha rögzítés
 • Minden típusú kemény padlóra
 • Az iAdapt 2.0 Navigációs kocka
 • Kétféle takarítási mód: Száraz és nedves törlés
 • PRO-CLEAN rendszer: hatékony mosószer ellátás
 • Kitakarít a falak mentén és a bútorok alatt is
 • Szintérzékelő rendszer
 • Könnyű karbantartás
 • Nagyteljesítményű akkumulátor
 • Többszörös navigáció
 • Gyorstöltő funkció
 • Turbo töltő a csomag része

Miért az iRobot-tól érdemes robotot vásárolni?

Az iRobot nagy figyelmet szentel a robotikának, amelybe profitja nagy részt is fekteti. A robotika területére fókuszál és nem aprózza el figyelmét a negyedéves mutatószámok javítása érdekében. Az iRobot cég a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) abból a meggyőződéséből keletkezett, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy például, ahogy takarítunk. Az iRobot megalapításának első évében alkották meg a NASA-val együttműködésben a Genghis, űrfelkutató robotot, amely egyidejűleg fejlesztési alapmodellként is szolgált. Áttörés az 1998-as évben történt, amikor a cég megnyerte a DARPA ügynökség pályázatát, melynek keretén belül az iRobot kifejlesztette és legyártotta a PackBot taktikus mobil robotokat.

2001-ben az Amerikai kormány ezt a sokoldalú robotot vetette be a mentőmunkálatokhoz, a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. A PackBot 2011-ben is szerepet kapott, mint felderítő, a Japánban történt Fukushimai katasztrófa következtében. Az iRobot 2002-ben a mi életünkbe is belépett. Ebben az évben született meg az első robot porszívó, a Roomba. Három évvel később az iRobot piacra dobta a Scooba nevű továbbfejlesztett robotját. Ennek köszönhetően a jelenlegi portfolió számos jól fejlett robotot sorol fel, amelyek emberek 14 millióinak háztartásában megtalálhatóak, megkönnyítve ezzel tulajdonosainak életét.

Az iRobot Braava 390 Turbo
főbb jellemzői

iAdapt 2.0 Navigációs kocka

A technológia az amerikai NASA –val együttműködésben lett kifejlesztve. Úgy működik, mint egy beépített GPS. Az iAdapt 2.0 Navigációs kocka navigációs rendszer olyan jeleket bocsát ki, amelynek segítségével a Braava képes meghatározni pontos helyét a szobában , valamint felmérni, hogy mely területeken szükséges a leginkább feltörölnie. Mihelyt végzett a feltörléssel, a Braava visszatér arra a pontra, ahol a takarítást megkezdte. Ezen képességét is az iAdapt 2.0 Navigációs kocka fejlesztésének köszönheti.

 

Hatékony Mikroszálas törlőrongy

Az iRobot Braava mikroszálas rongya kitűnően használható a száraz törléshez és törléshez egyaránt. A fehér rongy, amelyhez mindenféle por, apró kosz, állatszőr hozzátapad, száraz törléshez ajánlott. A kék rongy kifejezetten a nedves törléshez lett kialakítva. Csatlakoztassa könnyedén a rongyokat a robothoz a mágneses zár és a gumi segítségéve. Ha befejezte a takarítást, egy gyors öblítés vagy a mosógépbe való kimosás után újra használhatja a rongyokat.

Halk takarítás

Akár korán reggel megkezdheti a takarítást a Braava-val, senkit nem fog felébreszteni vele. Fontos tudni, hogy a Braava nem porszívó, hanem egy robot száraz és nedves törlő funkcióval kiegészítve, amelynek köszönhetően, mikroszálas anyaga segítségével felszedi az összes port, hajszálakat, állatok elhullott szőrszálait. A porszívóval ellentétben, szívóerő nélkül dolgozik. Kerekei egy halk, elektromos motort használva forognak, így marad a Braava munkája csendes.

 

Roomba 790

Kétféle takarítási mód: Száraz és nedves törlés

A Braava 390 Turbo kétféle takarítási módot ismer. Szárazon és nedvesen töröl. A száraz törlés eltávolít mindenféle port, hajat, apró szemcsét a kemény padlóról, a nagyobb méretű padlók esetében is. A mikroszálas törlőrongy a takarítás után könnyen tisztítható. Száraz törlés esetén a Braava hosszú egyenesek mentén pásztázza végig a szobát, egymás után több ízben. A nedves törlés pedig maradéktalanul tisztává varázsolja a padlót. A Braava megfontolt mozgásának köszönhetően nagyon hatékony. Először jobbra, majd felfelé, utána balra, majd újra felfelé, valamint lefelé is kétszer töröl.

Takarítás a falak mentén és a bútorok alatt is

A Braava-val a takarítás egyszerű és alapos. Képes becsúszni az ágy vagy más bútorok alá, vagy akár a wc közvetlen környezetébe. Alaposan kitakarít a falak mentén, és a szemetes kosár vagy az asztalok lábai mentén is egyaránt. Érzékenyen reagál a szobában felmerülő akadályokra. Nem tesz kárt a bútorokban. Ha például egy takarót detektál a földön heverve, megáll és a takaró körül gondosan kitakarít. Tulajdonképpen felismeri, hogy egy takarót kitakarítani egy mikroszálas ruhával nem a legjobb megoldás.

Többszörös navigáció

A Braava 390 Turbo többszörös navigációs rendszerrel rendelkezik, amely változatos jelzéseken alapul. Ez, nagyobb területek kitakarításakor lép használatba. A navigációs objektumokat 7 m-re egymástól ajánlott elhelyezni a legoptimálisabb jeladás és átfedés érdekében. A Braava 390 Turbo-as modellel a takarítás ezen jeladás segítségével történik, automatikusan.

A PRO-CLEAN rendszer

A PRO-CLEAN rendszer használatával javul a Braava 390 Turbo-as modell hatékonysága. A mosószeres gyűjtő tartály biztosítja a feltörlő rongy állandó nedvességét. Ennek köszönhetően a Braava 390 Turbo a legmakacsabb foltokat is képes eltávolítani. Használja például a padlók nedves törléséhez a Scooba Juice nevű mosószert. De a többi is kiválóan alkalmas a padlók tisztítására. A detergensből elegendő 3 cseppet tenni PRO-CLEAN gyűjtőtáljába. Figyelmeztetés: Ne adagoljon a tartályba a mosószer helyett túl sűrű vagy maró anyagot, mint pl.: hipo!

A szünet/újrakezdés funkciók

Le szeretné állítani egy kis időre a Braava-t, mert más dolga akadt. Semmi gond! Ha befejezte dolgát, az újraindító gombbal a Braava ott folytatja munkáját, ahol azt előzőleg abbahagyta.

Gyorstöltő funkció

A Braava 390 Turbo gyorstöltővel felszerelt, ami által az újratöltés ideje 4 óráról a felére csökken.

Honnan?

A Braava 390 Turbo a legjobb megoldást nyújtó segítség minden olyan otthonban, ahol sok a kemény padlófelület. Minden háztartásban értékelni fogják. A Braava könnyedén szárazon töröl akár 200 m2 -es felületeket vagy nedvesen töröl 60 m2 –es részeket egy feltöltéssel. Jelentős előnye PRO-CLEAN rendszer, amely biztosítja a tökéletes száraz és nedves törlést. További előnye a gyors töltés funkció, amely lehetővé teszi akár a 4 óránként történő takarítást is.

iRobot Braava 380
 

További fontos funkciók

Szintérzékelők
Mikroszálas törlőrongy
iAdapt 2.0 Navigáció
iAdapt 2.0 Navigációs kocka
A PRO-CLEAN rendszer
Száraz törlési mód
Nedves törlési mód
Halk működés
Szünet és Újraindító funkciók
 
 

Szintérzékelők

A szenzorok biztosítják, hogy a robot ne essen le a lépcsőkről vagy más magasabb helyről.

Csomagolás tartalma

Pro-Clean tisztító berendezés1db Pro-Clean tisztító berendezés

Tisztítófej1db Tisztítófej

iAdapt 2.0 Navigációs kocka1db iAdapt 2.0 Navigációs kocka

Szárazon törlő rongy2db Szárazon törlő rongy

Nedvesen törlő rongy2db Nedvesen törlő rongy

Akkumulátor1db Akkumulátor

Adapter1db Adapter

Gyorstöltő1db Gyorstöltő

Braava 390 Turbo1db Braava 390 Turbo

 

Utólagosan megvásárolható

Törlőrongy MIXTörlőrongy MIX
iAdapt 2.0 Navigációs kocka – 1 csatornaiAdapt 2.0 Navigációs kocka – 1 csatorna
Nedvesen törlő rongy szettNedvesen törlő rongy szett
Adagoló gyűrűkAdagoló gyűrűk

Technikai specifikáció

Nagyon csendes takarítás
Hatékony mikroszálas törlőruhák
Egyszerű törlőruha rögzítés
Minden típusú kemény padlóra
iAdapt 2.0 Navigációs kocka
Kétféle takarítási mód: Száraz és nedves törlés
PRO-CLEAN rendszer
Takarítás a falak mentén és bútorok alatt is
Szintérzékelő rendszer
Többszörös navigációs objektumok
Szünet/Újraindítási funkció
Gyorstöltő funkció
Fogantyú a könnyű mozgatásért
NiMH 2000 mAh akkumulátor
Battery capacity for sweeping: up to 4 hours / 200 m2
Akkumulátor kapacitás száraz törlésnél max 4 óra/200 nm
Akkumulátor kapacitás nedves törlésnél max 2.5 óra/60 nm
Töltési idő: 2 óra
Súly: 1,8 kg
Méretek: 244 mm x 216 mm x 79 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Robot porszívók és mopok
Garancia: 2 év